My Account
× My Account Forum Buy Now

Last Epoch Forums

Consistent crash on launch

Hello!

I downloaded the game for the first time yesterday and played for a couple of hours with only a few minor issues. Tonight, when I tried to launch the game, it would load the login screen but nothing was clickable. The audio would start playing for about 2-3 seconds, then the entire app would crash.

I tried the following:

  • Updated video card driver just in case
  • Updated motherboard driver just in case
  • Deleted everything and re-downloaded from scratch

No matter what I did, they all caused the same crash.

I have an output file to upload but when I tried, I got a warning “Sorry, new users cannot upload attachments”, which isn’t really all that helpful. So I am unable to load the output_log file.

here is an excerpt from it though (last few lines):

========== OUTPUTTING STACK TRACE ==================

0x00007FFF6C751634 (d3d11) CreateDirect3D11SurfaceFromDXGISurface
ERROR: SymGetSymFromAddr64, GetLastError: ‘Attempt to access invalid address.’ (Address: 00007FFF23949932)
0x00007FFF23949932 (UnityPlayer) (function-name not available)
ERROR: SymGetSymFromAddr64, GetLastError: ‘Attempt to access invalid address.’ (Address: 00007FFF2393B610)
0x00007FFF2393B610 (UnityPlayer) (function-name not available)
ERROR: SymGetSymFromAddr64, GetLastError: ‘Attempt to access invalid address.’ (Address: 00007FFF2399B6FB)
0x00007FFF2399B6FB (UnityPlayer) (function-name not available)
ERROR: SymGetSymFromAddr64, GetLastError: ‘Attempt to access invalid address.’ (Address: 00007FFF2399C6DB)
0x00007FFF2399C6DB (UnityPlayer) (function-name not available)
ERROR: SymGetSymFromAddr64, GetLastError: ‘Attempt to access invalid address.’ (Address: 00007FFF2399C7B7)
0x00007FFF2399C7B7 (UnityPlayer) (function-name not available)
0x00007FFF23C515E1 (UnityPlayer) UnityMain
0x00007FFF71B24034 (KERNEL32) BaseThreadInitThunk
0x00007FFF72F73691 (ntdll) RtlUserThreadStart

I am using Windows 10, for reference.

Thanks,

James

output_log.txt (33.3 KB)

I just got notice I’ve been upped a trust level, so here is the output_log.txt

Apologies for the slow response!

Could you please try running the game again, then upload a crash log?

It will be in C:/Users/User/AppData/Local/Temp/Eleventh Hour Games/Last Epoch/Crashes

I replaced my CPU and ran it and it seems to have run fine this time. If it happens again, I will post the crash log.

Thanks!

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.