Zapraszamy Cię do dołączenia do naszego serwera Discord poświęconego Last Epoch - epickiej gry RPG, gdzie czas to kluczowa kwestia, a świat stoi na krawędzi zagłady! Na naszym serwerze znajdziesz:
Miejsce do dzielenia się swoimi przygodami w grze Last Epoch.
Możliwość nawiązywania nowych znajomości i tworzenia drużyn do wspólnej rozgrywki.
Ogłoszenia dotyczące aktualizacji, wydarzeń i turniejów w świecie Last Epoch.
Konkursy i giveawaye związane z grą.
Dołącz do naszej społeczności, aby być na bieżąco z najnowszymi informacjami, wymieniać się doświadczeniami z innymi graczami i wspólnie odkrywać tajemnice Last Epoch!
Czekamy na Ciebie, bo każdy bohater potrzebuje towarzyszów!
Próbujecie zrobić nieudaną kopię naszego servera gdzie jest duża aktywność - ściągacie ludzi do siebie gdzie na kanałach widnieje tylko D4 - zero związku z LE
Widocznie jesteś zle doinformowany, bo nic z twojego serwera nie zostało skopiowane a ludzie sami od siebie przychodzą, po prostu wspolczuje ci ze musisz pisac pod moim postem aby “ODGONIC” ludzi od mojego serwera,przykre i… deprerackie zamiast polaczyc sily wolisz sie ponizyc, nie zostalo mi nic innego jak zyczyc ci powodzenia i tyle bo do twojego poziomu sie nie znize i nie bede juz odpowiadac na twoje posty
A ja to podsumuje troche ze smutkiem, jak to klasycznie bywa czlowiek mysla, ze jest to powazna propozycja i nagle wymienia kilka zdan i co sie okazuje, ze admin mowi, ze moze popyka sobie 2 tygodnie i jak sie nie spodoba to pojdzie uninstall.
Troszke takie nie powazna, ale pokazuje, ze poprostu zgarniacie jak najwiecej ludzi bez zadnego planu na prowadzenie serwera, ani nawet pewnosci czy bedziecie grac dluzej niz 5 minut.
Po pierwsze nawet sie nie przywitałeś na serwerze, po drugie od razu miałeś pretensje ze jest taki discord powstały z innej tematyki a po drugie dziewczyna - moderatorka napisala ze jak sie jej gierka znudzi to zrezygnuje, proste. Nie napisał tego właściciel a moderator z resztą nawet jeśli napisałby to nie wiem XD obojetnie kto ze jak mu gra nie siądzie to zrezygnuje to ma prawo. Ale tak wolałeś wszyzstko i wsystkich dookoła zwyzywać, dorosłe. Dzieki za bumpa i nie zamierzam na to odpisywac, tylko sprostowalem sytuacje.
Mozesz mi uswiadomic kogo zwyzywalem?
Moderatora sam wybrales, wiec to juz Nam cos obrazuje czyz nie?
Nikt tez nie mial pretensji,ze discord powstal z innej tematyki, tylko pytalem czy jest to norma, ze skaczecie co chwile na inna gre.
Takze nie udawaj, ze cos prostujesz tylko wyciagnij wnioski i tyle, bo widze ze bardzo lubisz manipulowac faktami na swoja strone ^^
Wiec teraz mamy sprostowana sytuacje i zyjemy dalej.
jasne kazdy moze zalozyc swoj serwer takze zycze powodzenia ja sie z nikim nie kłóce lecz sprostowałem sprawy, dla mnie społeczeństwo nie powinno się dzielić, ja tylko zalożyłem swoj serwer od LE a to,że właściciel innego serwera sie za to obraził to…uhm przepraszam (?)